Het is al weer bijna zomer en dat betekent dat de vrouwen zich steeds meer gaan vertonen in korte broekjes. Dat is voor de mannen natuurlijk enorm verleidelijk. Kijken mag altijd, maar meiden om die reden lastig vallen en of zelfs aanraken op gebieden waar ze niet mogen komen gaat voor elk redelijk mens wel te ver! Zo werd ook deze dame, die dacht van haar zonnige dag te genieten, in haar korte broekje lastig gevallen door iemand. De man zou aan haar rondingen hebben gezeten. Alle reden om diegene daarop aan te pakken. Als ze een beetje begint te schreeuwen, horen omstanders dit ook.

Dan grijpt er plots iemand in en stuurt die hem met een enkeltje een ander dimensie in. Zouden alle mannen die meiden lastigvallen zo behandeld moeten worden? Of had de vrouw in kwestie gewoon een langere broek aan moeten doen, dan was dit helemaal niet gebeurd… Bekijk de beelden en vergeet je mening niet achter te laten: