Een paar uur geleden werd een bericht door moeder Jo So geplaatst met een filmpje van haar dochter van 11. Op de beelden is te zien hoe haar dochter op de grond ligt terwijl ze geklapt wordt door een meisje. Een grote groep bevind zich om het meisje heen en niemand die ingrijpt. De een loopt te filmen de ander loopt de boel alleen maar op te stoken. De tekst onder de video is: ”Wie kent dit meisje(waarschijnlijk uit Slinge)
Ze heeft mijn dochter van elf in elkaar geslagen Graag delen aub!”. Het meisje is behandeld aan haar verwondingen.

We hopen in ieder geval dat de daders en de mensen die eromheen stonden en niks deden gestraft worden. Want dit zou ook zomaar uw dochter of zusje kunnen overkomen. Wat zou een gepaste straf voor deze dames zijn? De dader zou inmiddels al gepakt zijn. De beelden zijn daarom verwijderd. (Screenshot van het filmpje)