Op ruime afstand van de weg gelegen tussen het groen en op loopafstand van de Blaricummer heide en het centrum van Blaricum en Laren, een in 2006 gebouwd landhuis met rieten kap, ruime tuin en inpandig zwembad. Indeling: entree, royale hal met trappenhuis en vide, garderobe met toilet, moderne, van alle benodigde apparatuur voorziene woonkeuken annex eetkamer met open haard en toegang tot terras en tuin, ruime bijkeuken met wasmachine en droger.

Woonkamer met deuren naar terras, zitkamer met open gashaard annex televisiekamer en een aparte werkkamer. Verken je buurtje alvast voordat je er intrekt:

Mocht je dit huis dus geweldig vinden en ergens in je schoenendoos 5 miljoen euro hebben. Dan is deze prachtige villa van jou:
fun1fun2fun3

fun4

fun5

fun6

fun7

fun8

fun11

fun16

fun17

fun18

fun19

fun21