Tegenwoordig scheiden enorm veel ouders, en worden veel gezinnen uit elkaar gescheurd. Als een alleenstaande moeder is het niet gemakkelijk. Als alleenstaande vader ook niet.

Wanneer de moeder van je kinderen niet langer deel uitmaakt van je leven, is het niet altijd even makkelijk om alles in je eentje te doen. Samen is het al niet makkelijk, dus als er maar één is…

Billy is de vader van twee jonge jongens en hij had de behoefte om zijn ervaringen, zijn gevoelens, en de stand van zijn relatie met zijn ex via het internet te delen.

Ik voed twee jongens op die op een dag mannen zullen zijn.

Dit is de reden waarom hij, toen de verjaardag van zijn ex naderde, de gelegenheid wilde markeren en deze dag speciaal voor haar wilde maken. Niet omdat hij haar terug probeerde te winnen, of om een andere egoïstische reden, maar gewoon omdat hij zijn kinderen wilde laten zien hoe belangrijk het is om voor hun moeder te zorgen. Denk niet dat het gemakkelijk was voor Billy; dit zou voor iedereen moeilijk zijn geweest. Maar hij wilde zo graag een goed voorbeeld aan zijn zoons geven.

Facebook - Billy Flynn

FACEBOOK – BILLY FLYNN

Hier legt hij alles uit:

Vandaag is de verjaardag van mijn ex-vrouw. Ik ben heel vroeg opgestaan, heb een bos bloemen, een kaart, en een cadeau die de jongens aan haar konden geven langs gebracht. Daarnaast heb ik ze geholpen ontbijt voor haar klaar te maken. Iemand vroeg me waarom ik nog steeds bepaalde dingen voor haar doe. Dit irriteert me. Ik zal het eens voor de laatste keer uitleggen.

Ik voed twee jongens op die op een dag mannen zullen zijn. Het voorbeeld dat ik ze geef met mijn manier van omgang met hun moeder zal indruk op ze maken en zal hun manier van leven beïnvloeden, en ze inspireren om vrouwen goed te behandelen. En het is ook juist om deze reden dat we gescheiden zijn.

Het is belangrijk om aan je kinderen te laten zien hoe dingen op een goede manier gedaan kunnen worden, en je woord na te komen… wees hun goede voorbeeld. Dit zal ook jou volwassener maken.

Voed jongens op zodat ze goed worden. Voed vrouwen op zodat ze sterk worden. Alsjeblieft. De wereld heeft dit sort mensen vandaag de dag meer dan ooit nodig.

Ook zo geïnspireerd door zijn woorden? Deel dit verhaal!