Voor de meeste mensen is het zwaar om te leren dat je kind gehandicapt is. Dit is echter niet de manier waarop Suzie Skougard besloot om met het nieuws om te gaan. Tijdens haar zwangerschap kwam ze erachter dat haar baby Trisomie 21 zou hebben.

Dit legt ze uit op haar Facebook pagina, terwijl ze vertelt hoe ze wilde weten hoe het leven van haar kind eruit zou komen te zien. Toen zij Sydney Taylor ontmoette wist ze meteen dat het goed zou komen met haar kind.

Sydney heeft hetzelfde syndroom als het kind van Suzie en werkt in een van de winkels van de Ralphs keten. Suzie vertelt hoe ze naar de winkel ging en er alles aan deed om ervoor te zorgen dat Sydney haar aankopen afrekende.

Toen ze beviel van haar baby noemde ze haar Carly. Een tijd later ging ze met haar pasgeboren dochter naar Ralphs. Sydney, die de aankopen aan het inpakken was, realiseerde zich toen dat de kleine Carly van 6 maanden hetzelfde syndroom had als zij.

Ze ging naar de baby toe en omhelsde haar vol tederheid. Toen moeder en kind de winkel verlieten kwam Sydney achter ze aan lopen en vroeg ze aan Suzie of haar dochter al was begonnen te gebaren.

Ze antwoordde dat ze nog maar net was begonnen. Sydney leerde Carly toen ‘Ik hou van je’ in gebarentaal. Suzie nam een ​​foto van Sydney die met Carly aan het spelen was en postte het op Facebook, met een klein onderschrift. Hierin zegt ze dat mensen anderen niet meteen op hun uiterlijk moeten beoordelen, maar dat ze mensen altijd met respect moeten behandelen, of ze nou gehandicapt zijn of niet.

Facebook - Team Carly Jean