Maak vandaag kennis met Quincy en Grace Latkovski, twee zeer getalenteerde zusjes die gek zijn op dansen, en dan vooral samen dansen.

Deze twee zusjes hebben een fantastische voorstelling in elkaar gezet, en dat terwijl een van de twee gehandicapt is en in een rolstoel zit. Dit neemt niet weg dat het meisje de charme van een prinsesje heeft!

De meisjes dansen in dit filmpje op de mooie muziek van Jackie Evancho. Het feit dat ze hier samen op dansen betekent dat ze dit moment nooit zullen vergeten.

We moeten nooit of te nimmer de wensen en ambities van mensen opzij zetten. Het maakt niet uit of ze klein of groot zijn, want het verlangen hiernaar is altijd hetzelfde. En het is belangrijk om tegen jezelf te blijven zeggen dat iedereen kan doen waar ze van houden, ook al zijn er obstakels.

Hebben deze lieve meisjes je ook geraakt? Deel dit verhaal dan!