Een nauwe band verenigt tweelingen, of het nou broers of zussen zijn. Deze relatie wordt vanaf het begin in de buik van de moeder langzaam opgebouwd, en groeit meer en meer en blijft voor altijd onbreekbaar. Ook al wonen de tweelingen aan verschillende uiteinden van een continent, het blijft een onaantastbare liefde!

Zo ook bij deze tweelingzussen. Melissa woont in Calgary, Canada, en hoewel ze graag met haar zus zou hebben gewoond had het leven andere plannen voor ze. Elk hebben ze het druk met hun studie, hun werk, en hun reizen. De tweelingzus van Melissa heeft een eigen Youtube kanaal, “Just Liv’N,” waar ze filmpjes van haar reizen deelt. Tijdens haar laatste reis vloog ze heel Canada over, van New Brunswick naar Calgary, om de persoon van wie ze het meeste houdt te verrassen, namelijk haar tweelingzus.

Ik had wat tijd tussen het einde van mijn schooljaar en het begin mijn nieuwe baan, dus bedacht ik om een paar dagen naar mijn zus Melissa te gaan. Ze had geen idee dat ik zou komen en ik vond dit ontzettend leuk.

Na heel Canada over te hebben gereisd kwam de zus eindelijk aan bij Melissa.

Hopelijk is zij het die opendoet, ik wil de uitdrukking op haar gezicht zien!

En inderdaad, het is Melissa die de deur opent! Ze ziet haar zus en haar complete schok is van haar gezicht af te lezen. Ze kan niet anders reageren dan door te schreeuwen van vreugde!

Wat doe jij hier? vraagt ze, haar ogen vol met tranen.

Ik kom met je wonen! antwoordt haar zus.

Ik kan mijn ogen niet geloven, ik kan het niet bevatten, zegt Melissa, nog steeds enorm emotioneel.

Nou, nou, ik denk dat we wel kunnen zeggen dat ze heel blij is, zegt haar zus tegen de camera.

Youtube - Herenigde Zussen

YOUTUBE – HERENIGDE ZUSSEN

De zussen zijn zo opgewonden over hun hereniging dat ze besluiten om hun vader te bellen. Hij deed vanaf het begin ook mee met het plan en verborg de verrassing voor zijn dochter! Hij is blij om te horen dat het allemaal goed gelukt is.

Melissa neemt de tijd om het hele bizarre verhaal aan haar vader te vertellen. Ze legt uit dat ze haar ogen gewoon niet kon geloven toen ze haar zus voor zich zag staan. Was het haar echt?! Dan geeft ze toe dat ze zich een beetje zorgen maakt over het moeten koken voor haar eregast.

Genoten van dit verhaal? Voel je vrij om het te delen!