Pierre Pihl besloot om eens echt indruk te maken op de juryleden (een van hen roept ook verrast “waaaaat?!”) en het publiek tijdens Denmark’s Got Talent. Deze man heeft net als iedereen twee handen, maar met zijn voeten kan hij deze verbazingwekkende voorstelling tot stand brengen: hij kan 3 gitaren tegelijkertijd spelen en wat volgt is een adembenemende magie. De snelheid waarmee zijn handen en voeten tegelijkertijd bewegen is uitstekend en indrukwekkend.

Het publiek wordt zo gegrepen door zijn prestaties dat ze beginnen mee te klappen en op te staan. Zoiets hebben we nog nooit gezien! Het is onmogelijk om zijn enorme vaardigheid niet te waarderen. Hij werd lid van Got Global Talent, en zal het zeker weten ver schoppen. Als je zijn talent waardeert, deel zijn voorstelling dan en help Pierre Pihl bekender te worden!