In Amerika komt het nog wel eens voor dat één of beide ouders van een kind uitgezonden zijn met het leger. In Nederland komt dat veel minder voor , maar het leger van Amerika is zeer groot dus dan komen dat soort dingen vaker voor.

Voor een kind is dat natuurlijk lastig; om een van je ouders een lange tijd te moeten missen. Vaak zien we dan ook filmpjes dat ouders hun kind verrassen met hun terugkomst. De onderstaande video is daar een voorbeeld van! Een “Home Coming” is natuurlijk ook veel leuker als het een verrassing is,

Matthew Peters, een soldaat in het Amerikaanse leger wou zijn zoontje ook verrassen met zijn terugkomst. Hij besluit zijn zoon te gaan opzoeken op zijn basisschool. Hij was een jaar lang weggeweest op missies in onder andere Irak en Kuwait.

De camera’s staan gericht op zijn zoontje Blake, die nietsvermoedend naar de camera zwaait. Hij zit gewoon lekker te smikkelen en ziet dus ook niet dat zijn vader achter hem staat.

Maar dan draait hij zich om! Bekijk het zelf in de onderstaande video en deel het met je vrienden en familie op Facebook!